omilos_delfis

«Χάρη στη δική σας υποστήριξη & εμπιστοσύνη, η ομάδα του Ομίλου «ΔΕΛΦΙΣ», συνεχίζει να γράφει την ιστορία της στο χώρο της εστίασης – διασκέδασης.»

xatzakis

Ο Πρόεδρος Εμμανουήλ Χατζάκης

Ο όμιλος «ΔΕΛΦΙΣ» έρχεται κοντά σας με τη μικρή του ιστορία στο χώρο της εστίασης.. Μία ιστορία 20 ετών αφήνει τα ίχνη της στις αρχές και στις αξίες που πρέπει να σέβονται όσοι προσφέρουν υπηρεσίες στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. Μια ιστορία 20 ετών που χτίζει τα θεμέλια της εξέλιξης. Η επιλογή του ονόματος της εταιρείας δεν ήταν τυχαία. Οι αρχαίοι Έλληνες σέβονταν τα δελφίνια και τα λάτρευαν, καθώς μέσα από αυτά διδάσκονταν το σεβασμό στη ζωή και το φυσικό κόσμο. Σαν σύμβολο των Ολυμπίων θεών είχε πάρει πολύ σημαντική θέση στην αρχαία τέχνη σαν διακοσμητικό μοτίβο ή σαν καλλιτεχνική παράσταση.

Το δελφίνι, εκτός από τους μύθους και τις ιστορίες των λόγιων της εποχής, ήταν ένα από τα βασικά σύμβολα της ελευθερίας, της χαράς, της δύναμης, της ευφυίας, του μεγαλείου της φύσης, της αρμονίας και του αλτρουισμού. Ένα σύμβολο της αγάπης τους για τον ίδιο τον άνθρωπο και της ευγνωμοσύνης τους για όσους τα ευεργετούν. Έχουν την ικανότητα να συνεργαστούν με έναν τρόπο που απαιτεί σύνθετες κοινωνικές δομές κι ένα υψηλό επίπεδο συναισθηματικής νοημοσύνης.

Ο όμιλος «ΔΕΛΦΙΣ» εμπνευσμένος από την ποικιλία συμβολισμών, με τις θυγατρικές του εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Εστίασης – Διασκέδασης, παρέχει εξυπηρέτηση εφάμιλλη του ονόματός του και των προσδοκιών σας, ενώ χαρακτηριστική είναι η φιλική και απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, που ικανοποιούν κάθε σας επιθυμία.

Ο όμιλος «ΔΕΛΦΙΣ» ανεβάζει τον πήχη ψηλά σε γεύση, περιβάλλον-ατμόσφαιρα και εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σας για κάθε είδους συνάντηση, προγραμματισμένο ή έκτακτο meeting, εταιρικές ή ιδιωτικές εκδηλώσεις.

Τα καταστήματά μας ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους, το άκρως φιλικό περιβάλλον, το σεβασμό στην ποιότητα, την αυθεντικότητα των πρώτων υλών και κυρίως για την διακριτική προσέγγιση του επισκέπτη, την οποία χαρακτηρίζει ο σεβασμός και η αξιοπιστία..

Αθηναίων Πολιτεία
«…η άριστη πόλις είναι η πολιτεία της ανθρώπινης ψυχής…»

Το «Αθηναίων Πολιτεία» Καφέ – Μπάρ – Εστιατόριο βρίσκεται στην πλατεία του Θησείου από το 1994. Λειτουργεί από νωρίς το πρωί, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό του, με φόντο την επιβλητική Ακρόπολη, αυτήν τη μαγική εικόνα!

athinaion_omilios_delfis
mare_marina

Mare Marina
«Όταν κάνεις ό,τι σου αρέσει…είναι ελευθερία. Όταν σου αρέσει αυτό που κάνεις…είναι επιτυχία.»

Το «Mare-Marina» Restaurant – Exclusive Bar – Sushi Bar έχει κλείσει ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Έχει επιλέξει την πιο ειδυλλιακή θέση στη μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο, για να βάλει την υπογραφή του. Βρίσκεται σε όροφο, oι εσωτερικοί του χώροι και οι δύο βεράντες προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στη μαρίνα με τα πολυτελή σκάφη, η οποία σε συνδυασμό με το απέραντο γαλάζιο και την πανέμορφη Καστέλλα εντυπωσιάζει.

Τα καταστήματά μας χαρακτηρίζουν γεύσεις από ελληνική, μεσογειακή δημιουργική κουζίνα που εξιτάρουν τις αισθήσεις και σας ταξιδεύουν σε αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Η γαστρονομική δημιουργικότητα του σεφ, η καλλιτεχνία, η ευρηματικότητα, η συνεχής αναζήτηση και φαντασία που τον χαρακτηρίζουν, υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλες σας τις επιθυμίες.

Επιλέξτε το Αθηναίων Πολιτεία και το MareMarina για:

  • – ένα επιτυχημένο φιλικό ή επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο
  • – ένα αξέχαστο τραπέζι γενεθλίων αλλά και κάθε άλλης προσωπικής στιγμής
  • – ένα λαχταριστό πρωινό, με τα αρώματα του φρεσκοκομμένου καφέ να προκαλούν τις αισθήσεις την ικανοποίηση των γαστρονομικών σας προτιμήσεων μία άριστα οργανωμένη εταιρική εκδήλωση.

Ο όμιλος «ΔΕΛΦΙΣ» με σεβασμό προς την οικογένεια των πελατών του, για την προτίμησή τους στα καταστήματά του, κυκλοφόρησε την κάρτα μέλους «DELFIS» που τους παρέχει ειδικά προνόμια στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Επιλέξτε τα «Mare-Marina» και «Αθηναίων Πολιτεία» ως έναν ιδιαίτερο προορισμό-σταθμό για όλες τις ώρες. Κάθε στιγμή θα σας χαρίσει μια θετική και μοναδική εμπειρία.

Αποκτήστε την κάρτα μέλους της «DELFIS GROUP», για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες και τα μοναδικά πακέτα προσφορών του ομίλου ΔΕΛΦΙΣ.
Δήλωση μέλους | Όροι κάρτας